Els Gausacs descarreguen a casa el 3 de 9 amb folre en la millor actuació de la seva història


  • Comparteix:

Els Gausacs han descarregat per primera vegada el 3 de 9 amb folre i ho han fet a casa, durant l'actuació d'aquest dissabte de la Festa de Tardor a la plaça d'Octavià. D'aquesta manera els camises verdes es converteixen en colla de 9, després de carregar a la Diada de l'Esperidió el primer 3 de 9 amb folre. Els Castellers de Sant Cugat també han descarregat 5 de 8 i 2 de 8 amb folre, la qual es converteix en la millor actuació de la seva història. La colla local ha estat acompanyada pels Castellers de Vilafranca i els Castellers de Sabadell.

Els caps de colla dels Gausacs, Biel Samsó i Àlex Castellarnau, han destacat a Cugat.cat que amb aquest 3 de 9 amb folre han assolit la millor temporada de la seva història.

Biel Samsó / Àlex Castellarnau

Hem fet la millor temporada de la història. La colla pot estar extremadament orgullosa. / Hem carregat el 3 de 9 amb una suficiència que les altres colles ens ha dit que el teníem treballat. És un orgull.


De la seva banda, els Castellers de Vilafranca han descarregat el 3 de 9 amb folre i el 2 de 9 amb folre i manilles, el segon castell de gamma extra que veu la plaça d'Octavià. Els de Sabadell han descarregat el 4 de 8 i la torre de 7. La tercera ronda, però, ha quedat suspesa per la caiguda de dues membres dels Castellers de Vilanfranca durant el 4 de 9 amb folre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.