Podcast

Panellets i moniatos, tradicions gastronòmiques de la castanyada, a l'espai 'Amb molt de gust'


  • Comparteix:

Les propostes de la pastisseria Petritxol

Les propostes de la pastisseria Petritxol

Kety Ramos, propietària del forn 'Petritxol', ha visitat l'espai 'Amb molt de gust' per parlar dels productes típics de la castanyada, els panellets i els moniatos. Ramos ha destacat que els preus s'han mantingut tot i l'elevat preu dels pinyons i és optimista en la previsió de vendes. Al 'Petritxol' també hi caben propostes innovadores com les croquetes de moniato.

Escolta-ho




Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.