Cugat Natura rep un premi ACRA pel projecte de col·laboració intergeneracional Grans Padrins


  • Comparteix:

Cugat Natura ha recollit el premi aquest dijous / Foto: Cugat Natura

Cugat Natura ha recollit el premi aquest dijous / Foto: Cugat Natura

La residència Cugat Natura ha rebut aquest dijous un premi innovació de l'Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA) pel projecte 'Grans Padrins', que uneix els usuaris de la residència amb infants de l'escola bressol Les Tortuguetes en activitats conjuntes. L'objectiu de l'activitat és fer créixer l'autoestima dels avis i promoure les relacions personals entre ells.

El projecte s'ha basat en l'organització d'activitats que permetien als avis i als infants de l'escola bressol col·laborar per desenvolupar activitats de psicomotricitat que serveixen per crear un vincle entre les parelles. L'educadora social de Cugat Natura Sara Santos ha explicat a Cugat.cat que l'activitat ajuda a fer créixer l'autoestima dels avis.

Sara Santos

A nivell emocional els ha permès millorar el seu estat anímic, atrevir-se a fer activitats noves i relacionar-se amb companys.


Fiatc Residències, propietària de Cugat Natura, ha signat recentment un acord amb la Fundació Salut i Envelliment de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) per plantejar projectes innovadors en l'àmbit de les residències.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.