Sant Cugat acollirà les línies de secundària i batxillerat del Liceu Politècnic de Rubí


  • Comparteix:

El Liceu Politècnic deixarà el local del carrer Apel·les Mestre, ubicat a Rubí / Foto: Google Maps

El Liceu Politècnic deixarà el local del carrer Apel·les Mestre, ubicat a Rubí / Foto: Google Maps

Sant Cugat acollirà a partir del curs que ve les línies de secundària i batxillerat en les modalitats d'Humanitats i Ciències Socials i de Ciències i Tecnologia del Liceu Politècnic de Rubí, ha explicat la direcció del centre a Cugat.cat. L'escola s'instal·larà a l'avinguda de Can Graells a tocar de l'estació de ferrocarrils de Volpelleres. Els cursos d'educació infantil i primària s'ubicaran a ca n'Oriol, on fins ara es cursava ESO i batxiller.

Els responsables del Liceu Politècnic han explicat a Cugat.cat que fa cinc anys que volien unificar les diferents línies a l'edifici de ca n'Oriol 'sense èxit'.

En aquest sentit, apunten que la recent aprovació del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Rubí 'no garanteix que el trasllat sigui possible'. D'altra banda, també exposen que el propietari de l'edifici que fins ara acollia els cursos d'infantil i primària vol vendre l'immoble i que des de fa un any els demana que marxin.

El centre educatiu va ser el primer a incorporar un Fab lab al seu projecte pedagògic. La direcció del centre ha explicat aquest dijous els canvis a les famílies en una reunió informativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.