El programa Explorer 'Joves amb Idees', l'antic Yuzz, es presenta al 'Sant Cugat a fons'


  • Comparteix:

Xavier Osorio, Júlia Palma, Sílvia Solanellas i Joana Barbany han presentat el programa al 'Sant Cugat a Fons'

Xavier Osorio, Júlia Palma, Sílvia Solanellas i Joana Barbany han presentat el programa al 'Sant Cugat a Fons'

El programa Explorer 'Joves amb Idees', l'antic Yuzz, torna per vuitè any a Sant Cugat amb canvi de nom i d'ubicació de les formacions, que es faran fins al maig entre la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i el Centre d'Emprenedoria Ca n'Ametller de Sant Cugat. 23 participants de 14 projectes diferents opten a un dels tres primers premis, de 30.000, 20.000 i 10.000 euros, així com al premi Women Explorer Award al millor projecte ideat per una dona, dotat amb 20.000 euros, i el Disruptive Technology Award, dotat amb 3.000 euros.

ESCOLTA-HO

L'Ajuntament, a través de la Fundació Sant Cugat Actiu, i el Parc de Recerca de la UAB organitzen el programa, que està impulsat pel Banco Santander. La directora de la Fundació Sant Cugat Actiu, Sílvia Solanellas, ha explicat durant una entrevista al magazín 'Sant Cugat a fons' els motius del canvi de nom del programa.

Sílvia Solanellas

El Yuzz durant set edicions ha anat molt bé i volíem donar-li un canvi de nom, per copsar mercats internacionals. Els emprenedors són associats a exploradors de nous reptes, noves idees.


De la seva banda, el coordinador del programa i tècnic d'emprenedoria del Parc de Recerca de la UAB, Xavier Osorio, ha destacat el paper de la universitat per 'transferir' projectes a la societat.

Xavier Osorio

Vam veure juntament amb l'Ajuntament que aquesta era una bona oportunitat tant per obrir-se a emprenedors de fora de la universitat, com per gent de la UAB. Aquesta també és la missió del Parc, fer la transferència des de la universitat cap a la societat.


A més de la formació sobre emprenedoria que els participants rebran fins al maig, el projecte guanyador també s'endurà un viatge a Silicon Valley. Els tres projectes premiats obtindran una estada de sis mesos gratuïta al Centre d'Emprenedoria Ca n'Ametller.

Els 14 projectes participants es presentaran entre març i abril al magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.