Els 14 candidats als Premis Sant Cugat passen a ser finalistes


Temes relacionats

Sant Cugat estrena la Ciutat Europea de l'Esport amb un acte multiesportiu amb famílies i clubs (28/gen/18)


  • Comparteix:

Les urnes repartides per la ciutat han recollit el 10% dels vots

Les urnes repartides per la ciutat han recollit el 10% dels vots

Els 14 candidats als Premis Sant Cugat s'han convertit oficialment en finalistes després de l'última reunió de la Comissió de Propostes aquest dilluns. L'òrgan ha descartat finalment tres candidatures que s'han presentat des de l'últim anunci, 'perquè no tenien prou entitat', ha explicat la regidora de Comunicació, Joana Barbany. S'han recollit 2.000 vots des de l'octubre. La gala on es faran públics els cinc guanyadors serà el 27 de febrer a dos quarts de vuit del vespre i anirà presentada pels periodistes santcugatencs Jofre Llombart i Marina Romero.

Un 90% dels vots s'han recollit per Internet, una xifra que, segons Barbany, consolida aquest sistema de votació. Pel que fa a la gala, l'Ajuntament ha volgut donar-li un caire esportiu, coincidint amb la condició de Ciutat Europea de l'Esport, com ha explicat Barbany.

Joana Barbany

Serà una gala eminentment esportiva perquè entenem que la gala més important de la ciutat ha de tenir aquest punt d'esport que impregna tots els actes d'aquest any.


Candidats

Lluís Calvo
Publica el llibre 'Llum a l’arsenal', un recull dels seus millors 100 poemes coincidint amb el 30è aniversari de la seva trajectòria literaria. És considerat un dels noms més destacats de la poesia catalana.

Unió Ciclista Sant Cugat
La Unió Ciclista Sant Cugat (UCSC) es va fundar el 8 de setembre de 1957, ara fa 60 anys, i és un dels clubs de ciclisme de referència a Catalunya. Són més de 60 anys de recórrer les carreteres de Catalunya i les marxes cicloturistes de tot Europa portant el nom de Sant Cugat. Són més de 375 socis agrupats en diferents seccions esportives ciclistes.

Marta Martí
Per organitzar el 30è sopar anual contra el càncer recaptant 30.000 euros i per l’organització de tots els anteriors implicant ciutadans, entitats, institucions, comerços i empreses.

Bastoners
Aquesta entitat santcugatenca celebra 25 anys de vida a la ciutat amb diverses activitats, entre elles la Trobada Nacional de Bastoners que va reunir proper de 80 colles de Catalunya.

Joan Hidalgo
Un símbol de superació creant robots amb materials reciclats. El jove santcugatenc que pateix atàxia telangièctasi, una malaltia degenerativa i de les anomalies minoritàries. La seva situació li suposa una pèrdua progressiva de coordinació de les extremitats, cap, ulls i un augment del risc d’infeccions. El Joan, amb l’ajuda del seu pare, es dedica a construir robots que estan fets amb materials reciclats amb l’objectiu de conscienciar sobre el medi ambient. Fa tallers mostrant a nens i nenes la seva iniciativa.

Montse Moral
Coordinadora del Banc Farmacèutic de Sant Cugat, que fa més de 10 anys que organitza una recollida de medicaments solidaris amb la participació de nou farmàcies de la ciutat i la implicació d’una xarxa de voluntaris.

AMTA
Ha dut a terme de manera exitosa la transformació d’una empresa molt arrelada a la nostra ciutat com Delphi. AMTA és avui el consorci que agrupa quatre PIMES catalanes molt innovadores en automoció i aeronàutica amb una gran inversió en R+D.

Col·lectiu Pi d'en Xandri +20
Per la seva labor en defensa, difusió i posada en valor del Pi d'en Xandri, un símbol natural de Sant Cugat.

David Andrés,
Per haver guanyat amb el seu equip el 1r Audi Creativity Challenge a l'Smart City Expo de Barcelona.

Lluís Ribas
Per haver commemorat el 2017 els 40 anys de trajectòria artística amb l'exposició '40 anys d'exposició en exposició' al Claustre del Monestir.

Delegació local de l'Associació Catalana contra el Parkinson
Fa 15 anys que fa un treball constant i discret en favor dels familiars i malalts de Parkinson.

Patí Hoquei Club Sant Cugat
El PHCSC ha celebrat els 50 anys i és el club amb més jugadors d'hoquei base de Catalunya.

Voluntaris del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC)
Pel 20è aniversari de les Caminades per Collserola, que s'ha celebrat aquest octubre passat i que coordina Lluís Duch, soci i guia del CMSC.

Espai Eco de les Planes
L'Espai Eco és un espai d'intercanvi i trobada per al barri de les Planes. Al llarg del 2017 ha impulsat noves oportunitats al barri, oferint espais d'experimentació i aprenentatge compartit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.