El doctor Ramon Rami i la presidenta de l'Associació Anita parlen del càncer de pulmó i càncer infantil


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta: Ramon Rami i Carolina Amado

D'esquerra a dreta: Ramon Rami i Carolina Amado

El càncer de pulmó i el càncer infantil han estat protagonistes al magazín. Per parlar d'aquests dos tipus de càncer hem conversat amb el cap de cirurgia toràcica de l'Hospital Mútua de Terrassa, Ramon Rami, i la presidenta de l'Associació Anita, Carolina Amado. Referent al càncer de pulmó, el doctor Rami ha explicat que aquest càncer és un dels més nombrosos i letals. També és la primera causa de mort entre les dones de menys de 70 anys a causa del consum de tabac. D'altra banda, Amado ha remarcat que el càncer infantil és complicat de combatre, entre altres motius, perquè les farmacèutiques no inverteixen tants diners en tractar-se d'una malaltia que afecta una part minoritària de la societat. Tots dos han conclòs que l'esperança per superar aquestes malalties resideix en la investigació mèdica.

ESCOLTA-HO

El 4 de febrer es va commemorar el Dia Mundial contra el Càncer i aquest dijous és el Dia Mundial contra el Càncer Infantil.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.