Premis Sant Cugat 2017: Coneix la tasca de la Comissió Pi d'en Xandri +20 i AMTA


  • Comparteix:

Kristian Herbolzheimer

Kristian Herbolzheimer

Acabem el cicle d'entrevistes dedicat als 14 finalistes als Premis Sant Cugat 2017. El membre de la Comissió Pi d'en Xandri +20 Kristian Herbolzeimer i el director d'Organització d'AMTA, Daniel Alonso, han estat els darrers convidats abans de l'entrega dels guardons, dimarts que ve al Teatre-Auditori.

ESCOLTA-HO

Comissió Pi d'en Xandri +20. Kristian Herbolzheimer
El membre de la comissió ha parlat de la tasca per a la defensa de l'entorn natural de la ciutat, una feina que els porta a lluitar per la protecció dels nostres espais verds com Torre Negra. Herbolzheimer considera que 20 anys després de l'atac al Pi d'en Xandri encara no s'ha garantit la protecció de la zona. Per aquest motiu creu que la nominació dóna visibilitat i posiciona el seu missatge als santcugatencs.

AMTA. Daniel Alonso
El director d'Organització i Desenvolupament Corporatiu d'AMTA reconeix que estan molt contents i satisfets amb la nominació, tot i haver-los sorprès. AMTA és el consorci format per les empreses J.Juan, Gutmar, Guilera i ISEE, que ha traslladat la seva producció a l'antiga Delphi.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.