La gestió de l'adolescència dels nostres fills i les seves primeres parelles, a l'espai 'Viure educant'


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Susanna García i Mònica Benages

D'esquerra a dreta, Susanna García i Mònica Benages

La responsable de la plataforma educativa Ed Building, Susanna García, ha abordat la gestió de les relacions de parella a l'etapa adolescent posant el focus sobre què pensen els pares i les mares. Per fer-ho, ha convidat Mònica Benages, mare i membre d'EdBuilding. Benages i García han parlat de la importància de conversar amb els fills sobre sexualitat, relacions i empoderament des de ben petits. D'aquesta manera, quan arribin a l'adolescència, se sentiran més còmodes a l'hora de compartir preocupacions i neguits.

ESCOLTA-HO

Tant García com Benages han parlat des de l'experiència. Benages és mare d'un fill i una filla d'11 anys i García de dues noies d'11 i 15 anys.

Si t'interessa saber més coses sobre les relacions de parella entre adolescents, dilluns 5 de març, en el marc del Dia Mundial de la Dona, Ed Building ha preparat el taller 'Les joves i el seu empoderament. Per unes relacions igualitàries i saludables'. Serà a la Casa de Cultura a dos quarts de vuit de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.