Explorer 'Joves amb idees': Coneixem el projecte Incucalm-CGT de Marta Bermúdez i Jordi Merlo


  • Comparteix:

Jordi Merlo ha presentat el projecte Inculcalm-GTC al magazín

Jordi Merlo ha presentat el projecte Inculcalm-GTC al magazín

El magazín comença un cicle d'entrevistes dedicat als projectes finalistes de la iniciativa Explorer 'Joves amb idees', l'antic Yuzz. L'Ajuntament, a través de la Fundació Sant Cugat Actiu, i el Parc de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) oferiran suport i formació relacionada amb l'emprenedoria als 14 projectes finalistes.

ESCOLTA-HO

Els participants poden optar als premis de 30.00, 20.000 i 10.000 euros, així com al premi Women Explorer Award al millor projecte ideat per una dona, dotat amb 20.000 euros, i el Disruptive Technology Award, dotat amb 3.000 euros.

El 'Sant Cugat a fons' ha conegut aquest dilluns el projecte Incucalm-CGT, dirigit per Marta Bermúdez i Jordi Merlo, que ens ha acompanyat a l'estudi.

Inculcalm-CGT és una incubadora amb un braç incorporat que s'encarrega de subjectar el nadó proporcionant-li escalf i termoregulació. Els pares, a més, poden veure i seguir les constants vitals del seu fill a través d'una aplicació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.