Explorer 'Joves amb idees': Coneixem els projectes BeGlobal i Easy Access to Public Transport

Els participants presenten els seus projectes al magazín

D'esquerra a dreta, Arkady Griogoryam i Quim Itarte

Podcast

Publicat el 12/mar/18 per Sant Cugat A Fons

El 'Sant Cugat a fons' d'aquest dilluns segueix amb les entrevistes dedicades al programa d'emprenedoria Explorer 'Joves amb idees'. Han visitat el magazín Arkady Grigoryam, un dels components del projecte BeGlobal i Quim Itarte, impulsor d'Easy Access to Public Transport.

Escolta-ho

BeGlobal, cretat per Arkady Grigoryam, Guillem Saperas i Jose Manuel Iñíguez, és una plataforma de gestió de formació. L'objectiu és que l'usuari pugui reservar, pagar i assistir a sessions independents de màsters i postgraus sense haver de pagar el curs sencer. El públic al qual s'adreça el projecte és el de treballadors d'empreses que volen ampliar la seva formació amb algun coneixement específic.

Easy Access to Public Trasnport és una iniciativa liderada per Quim Itarte. La idea d'Itarte és facilitar a l'usuari l'accés al transport públic i als serveis privats. L'usuari s'ha de descarregar l'app o bé donar-se d'alta a la plataforma web. A partir d'aquí pot comprar l'abonament que s'ajusti a les seves necessitats i consultar els horaris del transport públic. Irarte ha afirmat que es tracta d'un sector que aprofita molt poc les noves tecnologies i que es comunica poc amb les persones que fan un ús habitual.