StC renova els Diàlegs de Comerç amb una gala que premiarà els millors establiments associats


  • Comparteix:

Aïda Fernández i Jesús Carballo

Aïda Fernández i Jesús Carballo

L'associació Sant Cugat Comerç (StC) renova la seva proposta dels Diàlegs de Comerç amb una iniciativa que combina la formació amb la primera edició de la Gala del Comerç, una cerimònia en la qual es distingirà els millors establiments associats. La cita tindrà lloc dimarts vinent a dos quarts de nou del vespre al vestíbul del Teatre Auditori. El gerent i la presidenta de StC, Jesús Carballo i Aïda Fernández, han passat pel magazín per parlar-nos dels detalls de la gala.

ESCOLTA-HO

Carballo i Fernández destaquen que es tracta d'una proposta que neix de la necessitat de 'donar la volta als Diàlegs de Comerç' i convertir-ho en un acte festiu que motivés als comerciants associats a venir.

La cita començarà a dos quarts de nou del vespre amb la ponència 'Àrees de Promoció Econòmica Urbana', que s'emmarca en la vuitena edició dels Diàlegs de Comerç. Tot seguit començarà el sopar de gala i després s'entregaran els premis en tres categories: a la trajectòria comercial, l'establiment excel·lent i l'establiment més popular.

També hem volgut copsar l'opinió dels comerciants i hem parlat amb Isabel Núñez, propietària de la botiga de roba She is, Caterina Acebedo, gerent de la joieria Lusa, i Sílvia Dávila, encarregada de Color it.

El premi a l'establiment més popular s'atorgarà a la botiga que hagi rebut més vots a través de la web Vota'm. Els altres dos (a la trajectòria comercial i l'establiment excel·lent) els dóna un jurat format per nou persones vinculades al sector del comerç i el retail.

La gala l'amenitzarà l'humorista Ferran Aixalà, conegut per ser component del grup 'Pastorets Rock' i col·laborador i guionista de diversos programes de televisió.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.