L'Ajuntament estudiarà implantar la zona verda a Can Magí


Temes relacionats

L'àrea verda d'aparcament entrarà en servei el 30 d'abril en cinc barris de Sant Cugat (16/mar/18)

Les respostes als dubtes sobre l'àrea verda d'aparcament (16/mar/18)


  • Comparteix:

La zona verda, reivindicació del veïnat de Can Magí / Foto: Localpres

La zona verda, reivindicació del veïnat de Can Magí / Foto: Localpres

Sant Cugat estudiarà la implantació de la zona verda a Can Magí després d'analitzar els resultats del funcionament d'aquest sistema d'aparcament a les zones de la ciutat on es posarà en marxa. El ple ha donat llum verda a aquesta iniciativa, proposada per ERC-MES i amb esmenes del PDeCAT-Demòcrates, que també recull fer un estudi de la mobilitat a la zona per millorar la circulació de vehicles i garantir la seguretat.

ESCOLTA-HO

La introducció de les esmenes per part del grup municipal de l'equip de govern ha suscitat les crítiques dels republicans. El regidor Èric Gómez ha lamentat que les propostes del PDeCAT-Demòcrates no fossin més específiques.

Èric Gómez

Trobem a faltar concrecions i creiem que podríen fer esmenes 'in voce'.


Es tracta d'una crítica no compartida per la tinent d'alcalde de Mobilitat, Cristina Paraira, que ha assegurat que les esmenes s'han introduït per poder garantir el compliment de la moció.

Cristina Paraira

Hi ha llocs on hi ha raons. Veiem com funciona i anem per la següent fase. En tres mesos podem veure com està anant.


Al torn de precs i preguntes, el president de l'associació de veïns de Can Magí, Francesc López, ha lamentat que l'equip de govern no hagi prioritzat aquest barri per implentar-hi la zona verda. López ha explicat que fa quatre anys que la seva entitat reclama aquest sistema d'aparcament i ha lamentat que el PDeCAT-Demòcrates hagi esmenat gairebé tota la moció dels republicans.

Francesc López

Tot està esmenat. Demanem aquesta zona verda des de fa molt de temps. Tenim un problema: no podem aparcar.


La moció, que no detalla terminis, també preveu que s'analitzi quin impacte tindria en la mobilitat prohibir el pas de camions a l'avinguda de Roquetes.

Votació
Les esmenes 1, 2 i 3 han tingut el vot a favor de tots els grups, tret d'ERC-MES que ha votat en contra i Cs i PP que s'han abstingut. Les esmenes 4, 5 i 6 han tingut el vot favorable de tots els partits, tret de Cs i PP que també s'han abstingut. Així, el text d'ERC-MES ha quedat aprovat amb les esmenes del PDeCAT-Demòcrates.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.