Armadàs i Carreté: 'El Sant Cugat Fantàstic s'ha posicionat en el mapa de festivals de gènere'


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Joan Ramon Armadàs i Marc Carreté ens expliquen els detalls del Sant Cugat Fantàstic

D'esquerra a dreta, Joan Ramon Armadàs i Marc Carreté ens expliquen els detalls del Sant Cugat Fantàstic

La 4a edició del Sant Cugat Fantàstic retrà homenatge al cinema català i al cinema de gènere dels anys 80. Els directors del festival, Joan Ramon Armadàs i Marc Carreté han visitat el magazín per donar-nos els detalls de la cita cinèfila que tindrà lloc del 14 a 17 de juny a Cinesa.

ESCOLTA-HO

La nova edició del Sant Cugat Fantàstic arriba amb novetats com la projecció gratuïta a la fresca del film 'Framed', el primer film de Marc Martínez Jordán i produïda per Carreté. El festival seguirà l'estructura dels darrers anys amb la projecció d'un curtmetratge abans de la pel·lícula.

Enguany el cinema en català tindrà molt més pes, això es veu reflectit en la pel·lícula inaugural que serà 'Sant Martí' de Callahan Ruiz, i Albert València. Tot i que la programació sencera es presentarà el 17 de maig a Barcelona, Armadàs i Carreté també han pogut avançar que el metratge que tancarà el Sant Cugat Fantàstic serà el fals documental 'Dràcula', dirigida per Denise Castro.

'Després de quatre anys, el ressò del Sant Cugat Fantàstic ens ha posicionat en el mapa dels festivals de gènere del país', ha afirmat Armadàs. El Sant Cugat Fantàstic forma part de l'Associació TAC (Terror Arreu de Catalunya) on també hi ha adherits altres festivals del Vallès com el Fantosfreak de Cerdanyola i el Festival de Cine de Terror de Sabadell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.