La 2a edició del Maker Challenge amplia la franja d'edat i obre la possibilitat de fer-ho on line

L'organització del concurs visita el magazín per parlar de la nova edició


Temes relacionats

Obertes les inscripcions de la segona edició del Maker Challenge per a joves emprenedors (23/mar/18)


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Clara Rossety i Andrea Sánchez-Montañés

D'esquerra a dreta, Clara Rossety i Andrea Sánchez-Montañés

La segona edició del concurs per a joves emprenedors Maker Challenge es tornarà a celebrar a Sant Cugat del 21d’abril al 16 de juny. La iniciativa, organitzada per l'empresa educativa Creator Street i el FabLab de Sant Cugat, amb el suport de l'Ajuntament, escalfa motors amb la il·lusió de poder superar les expectatives de l'any passat. L'objectiu del Maker Challenge és que els joves, fins els 18 anys, desenvolupin un prototip que posi solució a una problemàtica social, plantejada des de l'equip del Maker Challenge.

ESCOLTA-HO

La responsable d'innovació educativa de Creator Street, Lara Rosety, i la membre del FabLab Sant Cugat Andrea Sánchez-Montañés han visitat el magazín per parlar-nos de les novetats que presenta la segona edició.

El Maker Challenge renova la seva proposta amb la creació del Maker Challenge Pro, adreçada a joves d'entre 18 i 35 anys, que busquen professionalitzar el seu projecte. També s'obre la possibilitat de participar via on line. D'aquesta manera qualsevol persona, sigui on sigui, pot treballar el prototip al seu ritme sempre i quan respecti el calendari. Una altre novetat és que els joves que van participar a la primera edició poden tornar-ho a fer fent de mentor dels equips d'enguany.

El FababLab de Sant Cugat acull aquesta tarda a dos quarts de set una sessió informativa oberta a tothom. Les inscripcions encara estan obertes i es poden fer a través de la web makerchallenge.eu



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.