Coneix el projecte educatiu del Liceu Politècnic de Rubí, que s'instal·larà a Sant Cugat el curs que ve

El titular del centre, Lluís Seguí, ha visitat el magazín per aprofundir-hi


  • Comparteix:

Lluís Seguí

Lluís Seguí

El Liceu Politècnic de Rubí traslladarà a Sant Cugat les línies de secundària i batxillerat en les modalitats d'Humanitats i Ciències Socials; Ciències i Tecnologia per al curs 2018-2019. El centre s'instal·la a Sant Cugat perquè va sorgir l'oportunitat de llogar un edifici per acollir els alumnes de secundària i batxillerat, així ho ha explicat el titular i un dels pares promotors del Liceu Politècnic, Lluís Seguí, que ha visitat el magazín per parlar del projecte educatiu.

ESCOLTA-HO

Les línies d'infantil i primària del centre seguiran a l'edifici de Ca n’Oriol, a Rubí, mentre que els joves vindran a Sant Cugat. El Liceu Politècnic és 'un projecte fundat per quatre famílies amb l'objectiu d'oferir una educació de qualitat a un preu assequible', segons ha manifestat Seguí.

L'escola concertada, mixta i laica disposa d'un laboratori FabLab des de 2014 on els alumnes poden posar en pràctica coneixements adquirits a l’aula com, per exemple, la construcció de la Barcelona Romana.

El projecte aposta per una educació que 'no deixa de banda el guix i la pissarra' ha afirmat Seguí. Per a l'escola, les famílies tenen un paper actiu on se'ls demana implicació i treballar en paral·lel amb l'escola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.