El muntatge 'Mares, filles i fills' d'aquest divendres a Mira-sol, al 'Molta Comèdia'


  • Comparteix:

Gabriel Bejarano, Maria Caldés, Eduard Jener, Anna Climent i Quim Castelló

Gabriel Bejarano, Maria Caldés, Eduard Jener, Anna Climent i Quim Castelló

El muntatge 'Mares, filles i fills', de Guido dei Matiolli, dirigit per Quim Castelló, és el protagonista d'aquesta setmana al 'Molta Comèdia' de Cugat.cat. El director i tres joves intèrprets, Maria Caldés, Anna Climent i Gabriel Bejarano, visiten el programa per explicar els personatges i el contingut d'una obra que es podrà veure aquest divendres al Teatre de Mira-sol a partir de les nou del vespre, a càrrec de la companyia Magma 2011 - la Serreta. Les entrades tenen un preu de cinc euros anticipades i vuit a taquilla.

ESCOLTA-HO

L'espectacle forma part del programa 'Off Teatre-Auditori' i és una comèdia amb pinzellades de dramatisme, que apropa a l'espectador les relacions que mantenen quatre joves adolescents amb els pares. L'obra es compon d'una sèrie d'actes encadenats, en els quals es mostren els pensaments i sentiments de ràbia que els joves comparteixen quan se sinceren parlant dels seus progenitors i enfrontant-se sobretot amb les mares.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.