Els 21s Premis Esport en Marxa escalfen motors al magazín a dos dies de la gala del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

La gala s'emmarca en els actes de la Ciutat Europea de l'Esport

La gala s'emmarca en els actes de la Ciutat Europea de l'Esport

La 21a edició dels Premis Esport en Marxa se celebrarà aquest dijous a dos quarts de vuit de la tarda al Teatre-Auditori. Organitzats per Cugat.cat, la gala es vol convertir en una festa per als esportistes de Sant Cugat. N'hem parlat amb la directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, el gerent d'Ippon Motor Vallès-Sabadell i Sant Cugat, Josep Maria Sala, el coordinador del Campus Sant Cugat-Índia, Jaume Garcia, la directora de l'escola de música Fusió, Gemma Navarra, l'actor Pep Plaza i el director general de Chocolat Factory, Vladimir Fileski.

ESCOLTA-HO

Per primera vegada la gala tindrà una vessant solidària. Els assistents hauran de portar una pilota de bàsquet i/o futbol que seran per al Campus Sant Cugat-Índia.

Els alumnes de l’escola de música Fusió seran els encarregats d'amenitzar la gala amb música i un espectacle de dansa contemporània. Els presentadors de la gala seran la periodista santcugatenca Marina Romero i l’actor i imitador Pep Plaza, que vindrà amb la seva colla de personatges preparats per fer-nos riure de valent.

Els guardons tenen el patrocini de Toyota i l'Ajuntament de Sant Cugat a través de la Ciutat Europea de l'Esport. El 'Tot Sant Cugat', Chocolat Factory i Thinkinksport són col·laboradors. El CAR Sant Cugat, Escola Fusió i el Teatre-Auditori també donen suport a l'organització.

La gala dels Premis Esport en Marxa es podrà veure em directe al web de Cugat.cat i, més endavant, s'emetrà a la Xarxa Televisions, al 159 de Movistar+.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.