La 4a edició de l'Encabronada dels Diables reivindica les tradicions i llegendes del Sant Cugat medieval


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta Raül Fernández, Roger Ricart i Marc Molina

D'esquerra a dreta Raül Fernández, Roger Ricart i Marc Molina

La 4a edició de l'Encabronada dels Diables de Sant Cugat arriba aquest cap de setmana amb un programa ple d'activitats que ompliran la ciutat de foc, tradició, música i llegendes. L'Encabronada és la festa que rememora la història del Boc de Can Vernet però enguany l'organització ha volgut fer una festa on les llegendes medievals de Sant Cugat siguin també les protagonistes. Entre les novetats d'enguany destaca una ruta en bicicleta en col·laboració amb la Unió Ciclista Sant Cugat que ens portarà pel Sant Cugat medieval, una fira d'artesans, contacontes a càrrec d'Eva Tataret i un concurs de tabalers d'arreu de Catalunya.

ESCOLTA-HO

El responsable de l'àrea de Foc dels Diables, Roger Ricart, el responsable de l'àrea de Tabals, Raül Fernández, i el cap d'intendència de la Coordinadora d’Entremesos de Cultura Popular, Marc Molina, han passat pel magazín per comentar aquestes i altres novetats de la festa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.