La tradició es dóna cita aquest cap de setmana a Sant Cugat amb la Fira de Sant Ponç i els Gausacs


  • Comparteix:

Sant Ponç és la cita tradicional per excel·lència de Sant Cugat

Sant Ponç és la cita tradicional per excel·lència de Sant Cugat

La plaça d'Octavià s'omplirà de tradició aquest cap de setmana amb la Fira de Sant Ponç, dissabte, i l'actuació dels Gausacs, que es troben en plena Quinzena Verda. Els Castellers de Sant Cugat celebren la seva festa amb un programa d'activitats entre les quals destaca la diada d'aquest diumenge a les dotze del migdia amb la companyia dels Castellers de la Vila de Gràcia, els Castellers de Sabadell i els Bordegassos de Vilanova. Les propostes no s'acaben amb les actuacions castelleres i seguiran amb tallers, assajos oberts, dinars de germanor i un cercatasques entre d'altres.

ESCOLTA-HO

Pel que fa a la fira, aquest dissabte hi haurà 18 parades a la plaça d'Octavià que combinaran l'alimentació artesana com el pa, les coques, els formatges i els embotits amb els autèntics protagonistes de Sant Ponç, les herbes remeieres, els caramels i la fruita confitada. Ho han explicat al magazín la coordinadora de la Quinzena Verda, Luana Valls, i la regidora de Comerç, Mayte Pérez.

Després de Sant Ponç, la ciutat ja té la mirada posada als Tastets ve de gust, la continuació del Sant Cugat ve de gust però en versió reduïda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.