'El Pou' se centra en la selecció genètica de les plantes


  • Comparteix:

Els fruiters milloren constantment per adaptar-se a l'entorn i produir més / Foto: ACN

Els fruiters milloren constantment per adaptar-se a l'entorn i produir més / Foto: ACN

'El Pou' se centra en com es milloren genèticament els fruiters a partir de la informació sorgida de les investigacions científiques. La investigadora del Centre de Recerca en Agrigenòmica (CRAG) María José Aranzana aclareix que, tot i els avenços en selecció genètica, el mètode és el mateix de sempre, el creuament artificial de varietats.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.