Xarxes socials, ciència i fe, els trets del nou rector de Sant Pere d'Octavià

Emili Marlés agafa el relleu de la feina feta per Blai Blanquer amb voluntat continuista


Temes relacionats

Mossèn Blai: 'Tothom deia que a Sant Cugat no hi havia pobres, però s'ha vist que això és mentida' ( 5/jul/18)

Mossèn Blai tanca l'etapa al capdavant de la parròquia d'Octavià amb una missa al Monestir (25/jun/18)


  • Comparteix:

Mossèn Emili Marlés agafa les regnes de la parròquia de Sant Pere d'Octavià amb la voluntat d''arribar a més gent' a partir de la potenciació de l'ús de les xarxes socials i la renovació de la litúrgia. El nou rector aposta per una línia 'continuïsta' amb la feina de Blai Blanquer i entoma amb 'alegria' el comandament d'una de parròquies 'amb més activitat a la comarca i a Catalunya'.

Marlés ha explicat que fa 'molts anys' que coneix mossèn Blai i que ja ha parlat amb ell sobre com ha estat l'evolució de la parròquia durant els últims anys on assegura que s'ha treballat 'molt bé'. En el marc de la innovació, el nou rector vol introduir alguns canvis en l'àmbit de la comunicació, amb la potenciació de les xarxes socials, i de la litúrgia, que vol modernitzar.

Emili Marlés

Utilitzar tots els mitjans, com per exemple Youtube. Es fan moltes coses però s'ha de comunicar més bé. També en el tema de la música i la litúrgia, que es pot modernitzar una mica.


Marlés ha destacat la quantitat de voluntaris i la 'vitalitat' de la parròquia, tant per la presència de persones a missa com per la predisposició dels feligresos a donar un cop de mà si és necessari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.