L'Associació Eines recapta 1.120 euros en el sopar solidari a favor de la TransEinesCat

Hi han assistit una vuitantena de persones


Temes relacionats

L'Associació Eines recapta 1.120 euros en el sopar solidari a favor de la TransEinesCat (28/jul/18)

L'Associació Eines recaptarà fons per al projecte TransEinesCat amb un sopar (17/jul/18)


  • Comparteix:

El sopar es va celebrar al Parc de la Pollancreda / Foto: Àlex Florensa

El sopar es va celebrar al Parc de la Pollancreda / Foto: Àlex Florensa

El sopar solidari organitzat per l'Associació Eines al Club Petanca Sant Cugat ha recaptat 1.120 euros per al projecte TransEinesCat. Els diners recollits aniran destinats a comprar equipament per a la travessa que començarà el 21 d'agost a la Seu d'Urgell (Alt Urgell) i acaba el 21 de setembre a Ulldecona (Montsià). L'endemà tornaran a Sant Cugat on se'ls rebrà institucionalment a l'Ajuntament.

L'impulsor del projecte i director del centre de rehabilitació de drogodependències Eines, Àlex Florensa, ha agraït el suport que han rebut del Club Petanca Sant Cugat a l'hora d'organitzar el sopar i s'ha mostrat molt satisfet perquè la cita ha servit també per sumar més patrocinadors.

Àlex Florensa

Va anar molt bé. La gent va sortir molt contenta. La gent em deia 'L'any que vé repetirem!'. I la veritat, vaig quedar molt satisfet. He tret més patrocinadors, això ens ajudarà a la TransEines perquè necessitem molta ajuda.


TransEinesCat és una iniciativa que, per primera vegada, creuarà Catalunya de nord a sud amb la voluntat de fer pedagogia arreu del territori explicant què és la drogadicció. El recorregut acaba el 21 de setembre a Ulldecona però l'endemà l'equip tornarà a Sant Cugat per caminar des de Baixador de Vallvidrera fins l'Ajuntament. Per posar punt final a la travessa hi haurà una botifarrada popular al Club Petanca Sant Cugat, al Parc de la Pollancreda.

Es pot seguir el recorregut del grup a través del web transeines.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.