La santcugatenca Victòria Camps entra en el Consell d'Estat

Ho fa com a consellera permanent i presidenta de la secció setena de l'organisme


Temes relacionats

Victòria Camps signa el comunicat d'intel·lectuals que demana diàleg entre polítics catalans i espanyols ( 6/oct/17)

Victòria Camps: 'Crec que Sánchez fa el que pot i no li està anant gaire bé' (11/des/15)


  • Comparteix:

Victòria Camps / Foto: ACN

Victòria Camps / Foto: ACN

La santcugatenca Victòria Camps ha entrat a formar part del Consell d'Estat com a membre permanent i presidenta de la secció setena de l'organisme a instàncies del Govern espanyol, que la va nomenar al Consell de Ministres de divendres passat. Com a presidenta de la secció setena del consell, la filòsofa s'encarregarà dels assumptes procedents dels ministeris d'Educació, Cultura, Esport, Ciència, Innovació i Universitats.

El nomenament de Camps com a membre permanent és sense límit de temps i per reial decret. Segons la normativa, només poden ser nomenades persones que hagin estat ministres, presidents o membres dels consells executius de les comunitats autònomes. També acadèmics amb una llarga trajectòria, entre d'altres perfils.

Camps és catedràtica d'Ètica i de Filosofia del Dret Moral i Polític a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) des del 1986. De fet, entre el 1990 i el 1993 en va ser la vicerectora.

En l'àmbit polític, la filòsofa ha format part de llistes electorals del PSC com és el cas de les últimes eleccions al Parlament, en què Camps va tancar la llista per Barcelona del partit en la posició 84.

El PSC, content amb la incorporació de Camps
L'agrupació local socialista s'ha felicitat de la incorporació de Camps en l'organisme. 'És una gran notícia que una persona de Sant Cugat i que ha donat suport al PSC hagi entrat en un òrgan tan prestigiós com el Consell d'Estat', ha expressat el portaveu municipal, Pere Soler, en un comunicat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.