El temporal de pluja i vent deixa a Sant Cugat una vintena d'incidències


  • Comparteix:

Imatge d'un arbre arrencat pel temporal / Foto: Lluís Llebot

Imatge d'un arbre arrencat pel temporal / Foto: Lluís Llebot

L'episodi de pluja i vent ha deixat a Sant Cugat principalment arbres caiguts i petites inundacions. El 112 ha rebut 32 trucades des de Sant Cugat, 2,51% del total d'avisos rebuts a Catalunya que s'eleva als 1.276. Personal de la Policia Local, Protecció Civil i l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF) han treballat durant la nit, juntament amb els Bombers de la Generalitat, que han intervingut en 25 incidències a la ciutat, ha informat el cos. Des de diumenge a la tarda, la pluja acumulada ha estat de més de 40 litres per metre quadrat.

Segons la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya, el gruix del temporal ja ha passat. Tot i així, els seus efectes s'han fet notar a Sant Cugat, que ha despertat amb arbres i elements urbans caiguts, la inundació a diversos baixos i alguns cables arrencats. Els Bombers també han intervingut per vehicles atrapats i la neteja per acumulació de fang en alguna via. L'aigua també s'ha acumulat als Túnels de Vallvidrera.

Tot plegat, ha dificultat la mobilitat durant alguns punts de la ciutat durant el matí, però no s'ha registrat durant l'episodi cap situació greu amb perill per a persones.

Els protocols d'actuació davant temporals es mantenen, de moment, activats, a l'espera de l'evolució del temporal, que es preveu ja més tranquil.











  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.