El partit entre les seleccions espanyola i israeliana de waterpolo es juga al CAR a porta oberta

Després del boicot d'organitzacions propalestines, el matx serà a les instal·lacions de Sant Cugat


  • Comparteix:

Les instal·lacions santcugatenques acolliran finalment el partit / Foto: CAR Sant Cugat

Les instal·lacions santcugatenques acolliran finalment el partit / Foto: CAR Sant Cugat

Tot i les mostres de rebuig d'organitzacions propalestines i de la CUP, el partit entre les seleccions femenines de waterpolo d'Espanya i d'Israel, corresponent a la segona jornada de la Lliga Mundial, s'ha disputat i ho ha fet finalment al Centre d'Alt Rendiment (CAR), a porta oberta. La decisió és fruit d'un acord entre les federacions israeliana i espanyola amb la Federació Internacional de Natació. El matx ha acabat amb la victòria d'Espanya (11-5).

El partit estava previst que tingués lloc a Molins de Rei, primer, i a Barcelona després i, arran de les pressions de la plataforma Boicot Desinversions i Sancions a Israel (BDS) i dels grups municipals de la CUP, la Federació Espanyola de Natació ha ofert les instal·lacions de Sant Cugat.

La Federació Espanyola de Natació ha demanat 'disculpes' en un comunicat 'per les molèsties causades per causes alienes al propi esdeveniment' i ha donat 'les gràcies a totes les institucions i persones que han permès la celebració d'aquesta competició esportiva oficial'. L'organisme assegura que vol 'velar sempre per la seguretat de les competicions internacionals' i que 'imperi únicament l'espectacle esportiu per damunt de qualsevol altra consideració'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.