La Floresta dóna la benvinguda a un obrador de cervesa artesanal

La marca La Florestina tindrà un espai propi d'elaboració després d'anys llogant espais a cerveseres de l'entorn

La Nature és una de les cerveses de la Florestina / Foto: La Florestina

Podcast

Publicat el 14/nov/18 per Albert Prat

La cervesera La Florestina estrenarà aquest dissabte el seu propi obrador. Una festa amb música, menjar i, evidentment, cervesa servirà per inaugurar oficialment un espai que neix amb la vocació de convertir-se en un punt de referència per al barri. Després d'anys llogant espais a altres obradors, els impulsors de la marca han trobat un local, al carrer de la Quadra de Canals número 5, per consolidar-hi el projecte.

Escolta-ho

De moment, la Florestina fabrica tres cerveses diferents, Nature, Pale Ale i Torrada que es comercialitzen en bars i establiments de la Floresta i alguns altres punts de Sant Cugat, com Cal Temerari, al 'food truck' de l'Ateneu, al MUT, a la cooperativa El Cabàs i a La Viti. L'Associació Florestina de la Cervesa, impulsora del projecte, també en vendrà als socis en un futur proper, segons ha explicat a Cugat.cat un dels fundadors de la marca, Riccardo Casentini.

Fins ara, l'associació comercialitzava la seva cervesa elaborada en obradors de Vilafranca del Penedès i Santa Perpètua de la Mogoda, i una vegada ja disposa d'espai propi, prepara el llançament de dues noves cerveses, una de blat i una IPA.


DECLARACIONS

Riccardo Casentini

Hem decidit portar la cervesa a la Floresta perquè pensem que feia falta un petit motor econòmic que pogués fer de catalitzador de tot el que s'hi mou. Hem pensat que la cervesa ho podia fer.

Your browser doesn’t support HTML5 audio