Tecnologia al servei dels gossos perduts

El grup de voluntaris Localizania visita el 'Sant Cugat a fons' per explicar la seva experiència


  • Comparteix:

En Gizmo és un dels gossos rescatats per Localizania / Foto: Localizania

En Gizmo és un dels gossos rescatats per Localizania / Foto: Localizania

Localizania va néixer fa tres anys com un grup de voluntaris especialistes en rescats i rastreig de gossos perduts i abandonats. En aquest temps, ha sumat noves eines a les càmeres de fototrampeig inicials i ara també disposa de sensors perimetrals, monitors de llarga distància amb visió nocturna i, fins i tot, drons. La fundadora, Sandra Garcia, ha visitat la secció 'Gat i gos' del 'Sant Cugat a fons', on ha explicat que fins ara han fet ja dos rescats a la nostra ciutat, un al polígon de Can Sant Joan i un altre a la Floresta.

ESCOLTA-HO

El grup rep peticions de tota l'àrea de Barcelona i ha desenvolupat una metodologia específica per poder recuperar gossos que es troben en situacions extremes i que no confien en les persones. Garcia ha explicat que tenen un conveni amb la Lliga per a la Protecció d'Animals i Plantes per poder portar els gossos que necessiten adopció, ja que també ajuden a persones que han perdut el gos a recuperar-lo.

L'últim rescat de Localizania ha estat el d'en Duque, un gos que va ser recuperat amb una profunda ferida al coll, de la qual ja s'està recuperant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.