Ayudar Jugando torna a viure el seu gran cap de setmana a les Cotxeres de Sants

L'associació santcugatenca espera reunir més de 5.000 persones a les jornades solidàries anuals


  • Comparteix:

Les jornades es fan a les Cotxeres de Sants / Foto: Ayudar Jugando

Les jornades es fan a les Cotxeres de Sants / Foto: Ayudar Jugando

L'associació santcugatenca Ayudar Jugando torna a viure el seu cap de setmana gran amb les divuitenes jornades solidàries anuals. L'entitat espera igualar o superar l'afluència d'anys anteriors, unes 5.000 persones, en una activitat que arrodoneix els comptes anuals de l'entitat, que enguany vol destinar la recaptació a quatre projectes solidaris relacionats amb la infància.

ESCOLTA-HO

Durant els dos dies, des de les deu del matí fins les dotze de la nit dissabte i de deu del matí a deu de la nit diumenge, les Cotxeres de Sants de Barcelona s'ompliran de propostes per a petits i grans al voltant del joc de taula. El president d'Ayudar Jugando, Marc Travé, i el vicepresident, Pablo Giménez, han visitat el 'Sant Cugat a fons' per parlar del projecte i han explicat que enguany, els destinataris de les ajudes seran la fundació Somiar Despert Barcelona, el Casal Jove Atlas del Casal dels Infants de Barcelona, l'associació Autismo Huesca i l'espai Joäo Martí. Tots projectes d'àmbit local perquè, com ha assenyalat Giménez, 'és on podem tenir un impacte significatiu'.

Les jornades van servir l'any passat per repartir 24.000 euros entre quatre projectes i Travé i Giménez assenyalen que esperen repetir, o superar, la recaptació de l'any passat. El programa inclou més de 70 activitats comprimides en dos dies, que culminaran amb la Subasta Solidària d'articles signats pels seus autors, dirigida per Chema Pamundi i Ricard Ibáñez.

Ayudar Jugando compta ara mateix amb 180 socis repartits per tot l'estat i col·labora amb iniciatives en diversos punts d'Espanya.


Pablo Giménez

Respectem molt grans projectes, però pensem que la nostra aportació allà és una goteta que es dilueix en un oceà i volem una cosa que ajudi, que sigui significatiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.