Els Vermuts Sotasons i el Cicle de Swing, propostes culturals d'aquest cap de setmana


  • Comparteix:

Joan Faz, Samuel Aceta, Ricard Valls i Jaume Mestres / Foto: Cugat.cat

Joan Faz, Samuel Aceta, Ricard Valls i Jaume Mestres / Foto: Cugat.cat

Els Vermuts Sotasons i el Cicle de Swing Jam a El Siglo són dues de les moltes propostes que ofereix la ciutat aquest cap de setmana. Dos cicles culturals, un setmanal i l'altre mensual, que han visitat aquest divendres el 'Sant Cugat a fons' per parlar de la cita més propera, el vermut aquest dissabte a dos quarts d'una del migdia i el swing el diumenge a les sis de la tarda, i de com plantegen unes iniciatives culturals que ja comencen a tenir bona acceptació entre el públic.

ESCOLTA-HO

Els Vermuts Sotasons, nascuts a Can Cases de les Planes, s'ha traslladat ara a places del centre de la ciutat on l'activitat cultural és més minsa durant l'any, com ara l'Augusta, la de Sant Pere o la del Doctor Galtés, amb la col·laboració dels restauradors, que ho veuen com una oportunitat per dinamitzar l'espai. La programació comprèn tota mena de grups, des de locals fins a d'altres amb cartell nacional, i d'estils, alguns més íntims i d'altres més contundents, segons l'espai. Aquest dissabte, la protagonista serà Ahyvin Bruno a la plaça d'Augusta.

Ricard Valls i Jaume Mestres, impulsors del programa, han assenyalat que poc a poc han anat guanyant públic i que els vermuts generen interès en l'àmbit local.

Més novells a la ciutat són els responsables del Cicle de Swing Jam de El Siglo, organtizat per Swing a Tope, que s'acaba de traslladar a la ciutat després de néixer a Sabadell. Joan Faz i Samuel Aceta han explicat que, després de buscar per les sales del Vallès, finalment ha estat a la llibreria del Mercantic on l'han trobat amb les característiques que buscaven. Es fa una vegada al mes i aquest diumenge el torn serà per Wax and Boogie Rythm Combo.




Jaume Mestres

El que hem fet és una reivindicació d'aquestes places, que són cèntriques però no s'hi fan gaires coses. Tant comerços com establiments volen fer activitats d'aquest tipus perquè la gent hi vagi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.