Firart celebra 25 anys a la ciutat amb la voluntat de promocionar el gust per l'art


  • Comparteix:

Rafael Centelles ha visitat el 'Sant Cugat a fons' / Foto: Cugat.cat

Rafael Centelles ha visitat el 'Sant Cugat a fons' / Foto: Cugat.cat

Firart celebra aquest 2019 els 25 anys amb la voluntat de seguir promocionant l'art entre els santcugatencs, especialment entre els més joves. L'associació planteja el quart de segle com una manera de mirar enrere cap a tota la feina feta i per consolidar-se com una iniciativa per promocionar l'art i els artistes cap al gran públic. El vicepresident de l'entitat, Rafael Centelles, ha visitat aquest dilluns el 'Sant Cugat fons' per parlar de com es presenta l'aniversari.

ESCOLTA-HO

La propera cita per a l'associació serà a la propera Nit de l'Art, el 25 de maig, on un grup de membres de Firart ha preparat una instal·lació artística que portarà el títol de 'Roba estesa' i que serà un homenatge als 25 anys de l'entitat amb obres que ja han estat exposades en diverses edicions. També plantegen una taula rodona amb la participació de membres actuals i històrics per parlar de l'associació i del món de l'art en general, amb una data encara per confirmar. Centelles ha explicat que es mantindrà la col·laboració amb altres activitats de la ciutat, com la Festa de Tardor i el Festival Nacional de Poesia a Sant Cugat per arrodonir la programació.

De cara al futur, Centelles marca com a objectiu promocionar el coneixement de les arts visuals a les escoles. 'És vital que la canalla creixi amb aquest coneixement', ha assegurat, que, tot i que admet que existeix, també assegura que hauria de ser més profund i ampli del que actualment es fa als centres.


Rafael Centelles

És fonamental que la canalla creixi amb aquest coneixement. El grup Triangle és un exemple notori, iniciatives d'aquest tipus són molt importants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.