El Cau Amic demana ajuda per solucionar l'emergència econòmica

L'entitat afronta una situació financera complicada, la pitjor des que es va fundar fa 20 anys

El Cau Amic agraeix la col·laboració rebuda darrerament i esperen que amb aquesta crida en rebin més. / Foto: El Cau Amic

Podcast

Publicat el 15/mai/19 per Albert Prat

La protectora santcugatenca El Cau Amic afronta un moment econòmic crític. Les despeses veterinàries provocades per l'atenció a més d'una trentena de cadells l'any passat i dels gossos en cases d'acollida, a més de les colònies de gats i les obres necessàries per acondicionar el refugi han tensionat les finances de l'entitat, que acumula deutes amb centres veterinaris pel valor del 40% del seu pressupost. Tot plegat reclama una actuació urgent i per això la protectora fa una crida a qui vulgui donar suport econòmic a fer-ho, encara que sigui en petites quantitats.

Escolta-ho

Francesc Codonyés i Rosa Mari Marquès han explicat, a la secció setmanal de l'entitat al 'Sant Cugat a fons', 'Gat i gos', que l'entitat mai no s'havia trobat en una situació econòmica tan complicada i que les primeres reaccions a la demanda d'ajuda han estat 'molt bones'. Tot i així, admeten que, si bé ara reclamen un esforç puntual, assegurar la continuïtat del projecte requereix d'una font d'ingressos més fiable, com ara els socis o l'apadrinament, a més d'una ajuda estable per part de les administracions públiques.

Ofereixen diverses formes de col·laborar com ara fer-se soci, adoptar, apadrinar i fer donacions d'un euro al mes mitjançant Teaming.




DECLARACIONS

R.M Marquès / F. Codonyés

Les petites quantitats són importants, si en tenim moltes també arribarem. / Estem parlant d'una situació on el deute suposa un 40% del pressupost i això és molt greu.

Your browser doesn’t support HTML5 audio