Alcohòlics Anònims es consolida a Sant Cugat com un programa que 'funciona'

L'associació organitza una xerrada informativa el proper 20 de juny a la Llar d'Avis de la Parròquia


Temes relacionats

Alcohòlics Anònims reivindica la seva tasca al centre de Sant Cugat (13/jul/18)

Neix Alcohòlics Anònims de Sant Cugat, amb seu al carrer Monestir (25/feb/05)


  • Comparteix:

A Sant Cugat hi ha dos grups d'Alcohòlics Anònims / Foto: Cugat Mèdia

A Sant Cugat hi ha dos grups d'Alcohòlics Anònims / Foto: Cugat Mèdia

Alcohòlics Anònims continua amb la voluntat informativa d'ajudar les persones que pateixen alcoholisme. Una malaltia que combaten a través de la paraula: compartir experiències i situacions semblants per superar l'addicció a l'alcohol. A Sant Cugat hi ha dos grups que es reuneixen setmanalment, un funciona des del 2005 al número 73 del carrer Orient i l'altre des de fa poc més de dos anys a la Llar d'Avis de la Parròquia, al número 9 del carrer de Valldoreix. El Manuel i la Mari Àngels, d'aquest segon grup, han passat pel magazín 'Sant Cugat a Fons' per explicar la seva tasca.

ESCOLTA-HO

Per celebrar el seu segon aniversari, el grup organitza una xerrada informativa el proper dijous 20 de juny dirigida a totes aquelles persones que vulguin conèixer el funcionament de les trobades. Tindrà lloc a la Llar d'Avis de la Parròquia a les set de la tarda.

Les reunions d'Alcohòlics Anònims segueixen un programa que té origen fa més de 80 anys als Estats Units i que consisteix, principalment, en compartir l'experiència personal per superar una malaltia progressiva, incurable i mortal. Els seus membres no són metges ni participen en cap investigació científica, sinó que se centren en la recuperació individual de l'alcoholisme a través de compartir situacions similars amb un objectiu comú.

Els membres han de complir un programa de 12 passos que té origen el 1935 amb l'únic objectiu d''agafar les regnes' de les seves vides per mantenir-se sobris i poder ajudar, també, a altres persones que pateixen aquesta malaltia.

Si algú vol assistir a una reunió només ha de trucar al 93 317 77 77, el telèfon de la central, que el derivarà al grup més proper.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.