37 objectes únics de personalitats per ajudar els infants del Nepal

Samarretes d'Alejandro Sanz i Dani Martín, una guitarra d'Estopa i un gorro de Lluís Llach, entre moltes altres coses, se subhastaran aquest dimarts


  • Comparteix:

La fundadora de l'ONG Dream Nepal, Marina Portabella / Foto: Cugat Mèdia

La fundadora de l'ONG Dream Nepal, Marina Portabella / Foto: Cugat Mèdia

Rescatar i ajudar nens i nenes del Nepal que tenen les seves mares a la presó. Aquesta és la principal funció de l'ONG Dream Nepal que aquest dimarts al vespre organitza 'La subhasteta', un acte presentat pel Mag Lari que tindrà lloc a la sala Barts de Barcelona i servirà per recaptar fons per a projectes de l'entitat i en què els assistents optaran a una quarantena d'objectes únics, alguns d'ells molt personals i amb valor sentimental, de personalitats del món de l'esport, la política, el periodisme, la cultura i l'espectacle. La fundadora i actual presidenta de l'organització, la santcugatenca Marina Portabella, ha explicat la tasca de l'entitat i el funcionament d'aquest esdeveniment en una entrevista al magazín 'Sant Cugat a fons'.

ESCOLTA-HO

Una camisa d'Alejandro Sanz, una samarreta de Dani Martín, un vestit de Judit Mascó, un dibuix d'Andreu Buenafuente i una corbata del Mago Pop són alguns dels objectes que se subhastaran aquest dimarts. De fet, n'hi ha amb molt valor sentimental, com un gorro de llana de Lluís Llach, la corbata que va portar Artur Mas quan el van investir president de la Generalitat i una guitarra d'Estopa i una altra de Gossos, totes dues signades per les respectives formacions musicals. També hi ha una samarreta i un vestit dels santcugatencs Àlex Corretja i Martina Klein. Tots ells, amb un preu de sortida de 10 euros.

El 100% dels diners recaptats aniran destinats a la tasca que l'ONG Dream Nepal fa al país asiàtic, on té dues cases d'acollida d'infants que tenen les mares i pares a la presó. Les entrades per assistir-hi s'han de comprar anticipadament al web de la sala Barts i tenen un preu de 10 euros, que inclou sopar amb arròs de Ca la Nuri i pernil d'Enrique Tomàs. També hi col·laboren Coca-Cola, Estrella Damm, Onebox, Agustí Torelló Mata i BARTS, a més de les personalitats que han cedit els seus objectes, el Mag Lari i els tècnics i equips que faran possible l'acte.

L'explicació dels objectes que se subhastaran es pot consultar a l'Instagram de 'La subhasteta'.

Alguns exemples









  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.