El 'Molta Comèdia' escalfa motors per al Dia Internacional de la Música


  • Comparteix:

Eduard Jener, Gemma Navarra i Xavier Asensio / Foto: Cugat Mèdia

Eduard Jener, Gemma Navarra i Xavier Asensio / Foto: Cugat Mèdia

Gemma Navarra, directora de l'Escola de Música i Dansa Fusió, i Xavier Asensio, de l'Escola Aula de So en representació de la Taula d’Arts Escèniques Musicals, organitzadors dels actes del Dia Internacional de la Música, que se celebrarà divendres de la setmana vinent dia 21, visiten el 'Molta Comèdia'. Expliquen la participació de més de 500 persones de 21 escoles i entitats vinculades a aquest art que ompliran de música places i carrers de la ciutat des de quarts de set de la tarda fins a les nou de la nit.

ESCOLTA-HO

Tot plegat acabarà amb un un cant participatiu a Octavià on s'interpretarà la cançó 'Cor d'un poble', adaptació del propi Asensio de 'Memory', d'Andrew Lloyd Webber, amb una lletra que es pot aprendre i escoltar gràcies a Cugat Mèdia. A l'homilia, Eduard Jener es pregunta 'Afinem bé a Sant Cugat?', en relació als espais de la ciutat per fer i escoltar música.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.