Majo de Souza, cançó d'autora amb segell santcugatenc

Majo de Souza i Carme Serret / Foto: Cugat.cat

Podcast

Publicat el 21/jun/19 per Albert Prat

La cantautora Majo D'Souza ultima els detalls del seu primer EP, 'Mystery and Change', on bolca tots els seus anys d'experimentació musical i amb el qual vol començar una dedicació 'més professional' al món de la música. D'Souza ha passat per la secció de literatura de Carme Serret al 'Sant Cugat a fons', on la col·laboradora del magazín ha posat de relleu la qualitat de les seves lletres i la temàtica que plana sobre tot el treball, el de la vida i la mort.

Escolta-ho

D'Souza, nascuda a Londres i crescuda a l'Uruguai, ha assenyalat que al disc s'ha volgut centrar en les diferents etapes de la vida com a 'petits naixements i morts' i ha presentat dues de les cançons, 'Into the Light', creada a partir de la mort del seu pare, i 'Fly', que protagonitza el seu primer videoclip. L'objectiu de la cantautora, resident a Sant Cugat, és poder publicar l'EP aquest estiu i centrar-se en la segona part, que servirà per completar el seu primer llarga durada, que preveu que sigui d'11 cançons.




DECLARACIONS

Majo D'Souza

Prové dels dubtes que té una sobre com entendre la vida i la mort. Aquest disc és com la meva manera d'entendre-ho. Vaig arribar a la conclusió que simplement és un misteri, l'hem d'abraçar i acceptar-lo.

Your browser doesn’t support HTML5 audio