'Baby Dino' i 'Bang, el juego del salvaje oeste', entre les propostes de jocs educatius per a l'estiu


  • Comparteix:

Quatre opcions per entretenir-se aquest estiu

Quatre opcions per entretenir-se aquest estiu

Passar una estona entretinguda no és difícil si es coneixen els jocs educatius de moda. El 'Sant Cugat a fons' descobreix quatre opcions per a tots els públics i edats. El propietari de la llibreria El Celler de Llibres, Pablo Jiménez, desgrana les característiques de cada joc.

ESCOLTA-HO

'Baby Dino' és un joc recomanat a partir dels sis anys per jugar de dos a quatre jugadors. L'objectiu és aconseguir que surti el dinosaure de l'ou.

'Virus' és un joc de cartes, apte a partir dels vuit anys en el qual poden participar de dos a sis jugadors. Es tracta de vacunar i salvar tres òrgans: cervell, cor, estòmag i un os.

'Los Hombres Lobo de Castronegro' és un altre joc de cartes en el qual poden participar entre vuit i 18 jugadors a partir dels 12 anys amb la missió de descobrir els homes llops entre la resta de la població.

Per últim, un joc que està molt de moda, 'Bang, el juego del salvaje oeste'. També és un joc de cartes recomanat a partir de 10 anys en què hi participen de tres a set jugadors. El xèrif i el seu ajudant han d'eliminar els bandits, si no són eliminats abans.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.