El 'Sant Cugat a fons' torna amb una hora més i seccions renovades

Més de 70 col·laboradors faran possible el magazin de la ràdio, que creix fins a les tres hores


  • Comparteix:

L'equip del 'Sant Cugat a fons' / Foto: Cugat Mèdia

L'equip del 'Sant Cugat a fons' / Foto: Cugat Mèdia

El 'Sant Cugat a fons' torna aquest dilluns amb força al 91.5 de l'FM. L'històric magazín de Ràdio Sant Cugat recupera les tres hores aquesta temporada i comptarà amb més d'una setantena de col·laboradors en un programa que apostarà per l'actualitat i l'entreteniment. Presentat per Albert Prat, i amb Albert Diumenjó a la redacció, Anabel Piñar a la producció i Josep Maria Cases al control tècnic, el programa s'emetrà diàriament de nou a dotze del matí.

El 'Sant Cugat a fons' ampliarà l'oferta informativa amb un repàs diari a les notícies de la ciutat, tindrà una tertúlia més llarga al voltant de l'actualitat santcugatenca i una major varietat de seccions. Cinema, història, patrimoni, agenda cultural, música, llengua i literatura són alguns dels temes que tractaran els col·laboradors. La intenció, segons la directora de Cugat Mèdia, Mònica Lablanca, és explicar 'tot el que passa a Sant Cugat'.

El primer 'Sant Cugat a fons' de la temporada arrencarà amb Valldoreix com a protagonista del tema del dia. Entitats del territori es reuniran a l'estudi de Ràdio Sant Cugat coincidint amb Sant Cebrià, el patró valldoreixenc, per repassar passat i present de la vila.

Un dels col·laboradors més asidus, el músic de l'Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) Lluís Cabal, estrenarà la primera secció de la temporada, 'Donem la nota'. Després, hi haurà espai per la psicologia, de la mà de Cristina Ruiz. Una entrevista al president de PIMEComerç Vallès Occidental, Xavi Olivé, i la secció de salut amb la metgessa de família del CAP Sant Cugat Bea Joven tancaran el programa.



Mònica Lablanca

El Sant Cugat a fons es presenta amb moltíssimes novetats però sobretot viu més que mai el que és i passa a la ciutat. Hem volgut que tot el que es viu es vegi representat i tinguin protagonisme els districtes. Tot això ho aconseguim gràcies als més de 70 col·laboradors que passen pel nostre magazin.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.