La nova temporada de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, al 'Molta Comèdia


  • Comparteix:

El 'Molta Comèdia', amb Eduard Jener al capdavant / Foto: Cugat Mèdia

El 'Molta Comèdia', amb Eduard Jener al capdavant / Foto: Cugat Mèdia

El director de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, Josep Ferré, passa pel 'Molta comèdia' per parlar de la nova temporada, que arrenca el diumenge 29. S'acompanya de David Bozzo, compositor que estrena l'obra 'Lègende', i d'Òscar Vilaprinyó, violí i un dels tres solistes del Triple Concert per piano, violí i violoncel en Do major op. 56 de Ludwig Van Beethoven que configura la primera part del concert.

ESCOLTA-HO

A l'espai també es comenta la resta de programació fins al juny de 2020 i els concerts de música de cambra que es fan els dissabtes al migdia a l'Aula Magna del Conservatori, així com la commemoració del 30è aniversari de la fundació de l'Orquestra que va començar com Cambra per passar a Jove i, finalment, a l'actual Simfònica.

En la homilia Eduard Jener explica que el TNC torna a girar i, en conseqüència, passa de Nacional de Barcelona a Nacional de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.