Dharma Shop Bio obre al carrer de Xerric amb una aposta per les cures naturals

Una de les impulsores passa per la secció de comerç del magazín per presentar el negoci


  • Comparteix:

Les propietàries de Dharma Shop Bio / Foto: Cugat Mèdia

Les propietàries de Dharma Shop Bio / Foto: Cugat Mèdia

Dharma Shop Bio ha obert aquest mes al carrec de Xerric amb la voluntat d'oferir assessorament integral en nutrició, cura dels cabells i de la pell. Una de les propietàries, Ruth Álvarez, ha visitat la secció de comerç del magazín per parlar del projecte i ha explicat que, tot i que no són de la ciutat, s'han decidit a obrir-hi un negoci per la 'màgia' que es respira als carrers vianantitzats del centre. L'aposta, ha explicat, també passa per oferir tallers i esdeveniments lligats al món dels productes naturals i 'bio'.

ESCOLTA-HO

La secció de comerç, mensual i amb la col·laboració de Sant Cugat Comerç. també ha servit per parlar de les perspectives del sector de cara al futur. Una part final de l'any, amb el Black Friday, Nadal i les rebaixes, que afronten amb 'optimisme' i amb la necessitat de prendre decisions 'urgents' per paliar la situació dels comerciants, ha explicat el gerent de Sant Cugat Comerç, Jesús Carballo, que també ha anunciat que l'aparcament de Can Quitèria ja s'ha incorporat a la llista d'equipaments amb aparcament gratuït.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.