Un Sant Cugat compromès amb el TEA estrena la 2a edició del cicle 'Cinema per a Tothom'

El magazín 'Sant Cugat a fons' acull l'organització d'una iniciativa que oferirà una sessió de cinema mensual amb la voluntat de consolidar-se


  • Comparteix:

Pardo i Montserrat han passat pels estudis de Cugat Mèdia per parlar del projecte / Foto: Cugat Mèdia

Pardo i Montserrat han passat pels estudis de Cugat Mèdia per parlar del projecte / Foto: Cugat Mèdia

Sant Cugat tindrà un cicle de cinema enfocat als infants amb Trastorn de l'Espectre Autista. El 20 d'octubre es farà la primera projecció, 'Tabaluga i la princesa de gel', d'una proposta que adapta el cinema a les seves necessitats amb una llum tènue durant tota la pel·lícula, un volum moderat i activitats fora de la sala perquè els petits puguin entrar i sortir quan ho necessitin. Christian Pardo, membre de Paidos-Fundesplai i Joan Montserrat, membre del Grup TEA Sant Cugat, han passat pel magazín 'Sant Cugat a fons' per parlar de la segona edició del 'Cicle de Cinema per a Tothom', una iniciativa perquè els infants amb Trastorn de l'Espectre Autista (TEA) també puguin gaudir del setè art.

ESCOLTA-HO

El projecte tindrà lloc als Cinemes Sant Cugat una vegada al mes, amb la voluntat de consolidar-se a la ciutat i ser una alternativa d'oci per a les famílies que presenten casos de TEA. Tot plegat una proposta de cinema familiar acondicionat per encabir a grans i menuts que ja té tres dates confirmades: els diumenges 20 d'octubre, 24 de novembre i 15 de desembre.


Joan Montserrat

Es diu cinema per a tothom i està adreçat a criatures amb TEA. És un cinema acondicionat per a tothom, també per a les famílies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.