Escolta 'Els petits fan ràdio' amb Buhos i La Pegatina

Ja pots escoltar el podcast enregistrat pels més petits al Petits Camaleons


  • Comparteix:

Cugat Mèdia ha entrevistat membres de Buhos i de La Pegatina amb l'ajuda dels més petits. Durant el festival Petits Camaleons, els infants van convertir-se en locutors del programa 'Els petits fan ràdio', que ja es pot escoltar al web.

  • Dissabte 5 d'octubre, els petits voluntaris van entrevistar membres de Buhos. Escolta aquí el programa íntegre. i descobreix les millors fotos.

  • Diumenge 6 d'octubre, els protagonistes van ser els membres de La Pegatina. Escolta aquí el programa íntegre. i descobreix les millors fotos.

  • La cita radiofònica va estar presentada per la comunicadora de Cugat Mèdia Sílvia Ferrer. El programa 'Els petits fan ràdio', que es va enregistrar a l'espai de Cugat Mèdia del festival Petits Camaleons ubicat al Cafè Auditori, s'emet aquest diumenge a les nou del matí a Ràdio Sant Cugat, al 91.5 FM.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.