Les activitats infantils que no et pots perdre les pròximes dues setmanes a Sant Cugat

La tècnica de l'Ajuntament Maria Farriol desgrana la programació per a nens a la ciutat


  • Comparteix:

Maria Farriol ha passat pel 'Sant Cugat a fons' / Foto: Cugat Mèdia

Maria Farriol ha passat pel 'Sant Cugat a fons' / Foto: Cugat Mèdia

Màgia, música, clown i esport seran protagonistes aquest mes a Sant Cugat. La tècnica d'Infància de l'Ajuntament Maria Farriol n'ha destacat els més importants al 'Sant Cugat a fons'. L'espectacle de clown 'Refugi', el 27 d'octubre al Teatre de Mira-sol, és l'activitat més atractiva, segons Farriol, que de cara a aquest cap de setmana recomana 'Una hora de màgia' al Cafè Auditori i el concert 'Rock en Família. Descobrint Michael Jackson'.

ESCOLTA-HO


Les dues propostes que destaca Farriol són 'Una hora de Màgia' el dissabte i 'Rock en família' el diumenge. En el cas de l'espectacle del dissabte, a les cinc de la tarda, destaca la qualitat de l'elecció 'Poemància', de Hausson, a més del fet que es faci al Cafè Auditori, un escenari 'més recollit' i on els petits poden gaudir de ben a prop de l'espectacle. A més, forma part del Festival Nacional de Poesia a Sant Cugat (FNP).

El diumenge serà el torn de 'Rock en família', que en la seva tercera edició homenatja la figura de Michael Jackson. Com ja va fer amb AC/DC i Queen, l'espectacle recordarà la figura de un mite de la música en una proposta recomanable per petits i grans, com ha explicat Farriol.


Farriol recomana tres activitats, una per cada dia, per aquest cap de setmana. El concert de 'Nueve lunas' al Casino de la Floresta a dos quarts de sis de la tarda dins el cicle Diverdivendres és la primera de les propostes. Les dues integrants del grup recuperen ritmes llatinoamericans i mediterranis amb una sorprenent varietat instrumental que cridarà l'atenció dels més petits.

Dissabte, si la manifestació contra la sentència del Suprem ho permet, Farriol aposta pel 'Prepara't pel Cros'. Un reconeixement del circuit per on es disputarà la prova atlètica més multitudinària de la ciutat amb consells i recomanacions perquè els joves atletes competeixin el millor que puguin el dia 10 de novembre.

L'activitat estrella, però, és 'Refugi', amb la companyia eivissenca Clownidoscopi. 'Els fem venir expressament perquè ens encanta la proposta', ha explicat Farriol, que assegura que és un espectacle 'deliciós' que farà pensar petits i grans. Sense paraules, només amb gestos, els dos actors despleguen les relacions entre una persona refugiada i una que viu en un dels països cap on viatgen. L'espectacle es podrà veure el diumenge a les 12 al Teatre de Mira-sol



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.