L'Òptica Mira-sol, al carrer de l'Endavallada, es trasllada a un local 'més gran i nou'

La botiga porta més de 40 anys en el mateix establiment


  • Comparteix:

La Mireia davant l'Òptica Mirasol al carrer de l'Endavallada número 15 / Foto: Cugat Mèdia

La Mireia davant l'Òptica Mirasol al carrer de l'Endavallada número 15 / Foto: Cugat Mèdia

L'Òptica Mira-sol es trasllada després de més de 40 anys al mateix local del carrer de l'Endavallada. Així ho han explicat els propietaris de la botiga, la Mireia i en Jordi, a la secció de comerç del magazín 'Sant Cugat a fons'. L'òptica estarà al mateix carrer però en lloc del número 15, se'ls podrà trobar al 5. Mireia ha explicat al magazín que aquest canvi es deu al fet que han trobat 'un local més gran, més nou i més maco' perquè els clients se sentin 'més còmodes'.

ESCOLTA-HO

L'Òptica Mira-sol es va fundar el 1976 i, durant les últimes quatre dècades, s'ha ubicat al mateix local. Ara, els propietaris es mouen quatre portes més avall, al número 5 del carrer de l'Endavallada per oferir un espai més confortable, adaptat i innovat. En l'espai del magazín d'aquesta setmana, la Mireia i en Jordi, també han explicat perquè es diu Òptica Mira-sol quan s'ubica al centre de Sant Cugat.


Mireia

Tenim un local millor, més gran, més nou i més maco. És un local adaptat. Un local on s'hi trobin còmodes i que ens permeti conservar els clients que tenim.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.