La veu de Harrison Ford o John Travolta, en un concert de l'Orquestra Simfònica del Vallès

El músic Lluís Cabal ha passat pel magazín acompanyat de l'actor per explicar el projecte


  • Comparteix:

L'actor de doblatge Salvador Vidal i el músic Lluís Cabal, col·laborador del 'Sant Cugat a fons' / Font:Cugat Mèdia

L'actor de doblatge Salvador Vidal i el músic Lluís Cabal, col·laborador del 'Sant Cugat a fons' / Font:Cugat Mèdia

L'Orquestra Simfònica del Vallès celebra aquesta setmana un concert tribut en homenatge a John Williams, un compositor bàsicament dedicat a les bandes sonores. L'espectacle, dirigit per Rubén Gimeno, tindrà lloc aquest divendres a Sabadell al Teatre La Faràndula i dissabte al Palau de la Música. El tret diferencial del concert és la interacció de l'actor de doblatge Salvador Vidal amb l'orquestra amb la interpretació d'escenes icòniques de les pel·lícules.

ESCOLTA-HO

Ell és la veu de Harrisson Ford, Michael Douglas, Richard Gere, Mel Gibson, John Travolta, Kurt Russell, Mark Hamill, Christopher Lambert, Liam Neeson, Harrison Ford, Alec Baldwin, Don Johnson, Timothy Dalton, Willem Dafoe, Jeremy Irons, George Clooney i un llarg etcètera. 'Jo he passat de la foscor a la llum. De la sala de doblatge a estar sobre un escenari envoltat d'una orquestra de 80 músics. És impagable', ha explicat Vidal al magazín 'Sant Cugat a fons' a la secció 'Donem la nota', del músic Lluís Cabal.

No és la primera vegada que l'actor participa en aquest espectacle, ho va fer el 2015 a 'Els Immortals del cinema', juntament amb la també actriu de doblatge Mercè Montalà.


Salvador Vidal

Jo he passat de la foscor a la llum, de la sala de doblatge a estar sobre un esceni amb 80 músics darrere. La gent hauria de poder saber què se sent



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.