La botiga Blue Moon visita el 'Sant Cugat a fons'

Bea Martínez parla dels gairebé 25 anys d'història de l'establiment del carrer Major


  • Comparteix:

Bea Martínez, davant de la botiga / Foto: Guillem Babitsch (Cugat Mèdia)

Bea Martínez, davant de la botiga / Foto: Guillem Babitsch (Cugat Mèdia)

La botiga del carrer Major Blue Moon ha passat per la secció 'Comerços emblemàtics' per parlar de la història d'aquest establiment, present al carrer Major des de l'octubre de l'any 1995. La seva propietària, Bea Martínez, ha recordat els inicis de l'establiment, una aposta seva i del seu pare per la força d'una ciutat que fa 25 anys no tenia el teixit comercial actual. Martínez ha explicat que arribar fins aquí no ha estat fàcil, però es mostra optimista de cara al futur i la capacitat del comerç local d'adaptar-se als nous temps.

ESCOLTA-HO

Quatre persones treballen a Blue Moon, la majoria de les quals fa molts anys que ho fan, i el model del comerç ha estat sempre l'atenció propera al client i el valor del consell. Martínez se centra ara en la botiga del carrer Major, tot i que van arribar a tenir fins a tres establiments a la ciutat, i alerta de la dificultat d'obrir negocis avui en dia. Admet, de fet, que en la situació actual probablement no començaria un negoci com el seu.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.