El Teatre-Auditori de Sant Cugat, Premi ARC 2019 a la millor programació

L'equipament santcugatenc s'ha endut el guardó de la indústria musical del directe per segon any consecutiu


  • Comparteix:

La programació del Teatre-Auditori de Sant Cugat ha guanyat el segon Premi ARC consecutiu / Foto: Cugat Mèdia

La programació del Teatre-Auditori de Sant Cugat ha guanyat el segon Premi ARC consecutiu / Foto: Cugat Mèdia

La indústria del directe catalana ha tornat a reconèixer el Teatre-Auditori de Sant Cugat amb un Premi ARC. La 17a edició dels guardons, entregats aquest dimecres al vespre en una gala a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm, ha premiat 17 artistes, produccions i programacions del país, entre elles la de l'equipament santcugatenc que s'ha endut, com l'any passat, el premi a la categoria de millor programació de teatre o auditori, que es disputava amb l'Auditori de Barcelona, el Teatre-Auditori de Granollers i el Teatre de Bescanó.

L'Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya també ha premiat artistes com Rosalía, Oques Grasses, Joan Dausà, Obeses, Lildami, El Pot Petit i Els Catarres, aquests últims amb el trombonista santcugatenc Sergi Aragó, per la millor gira de l'any per festivals amb temes propis. També s'ha reconegut la programació de les Festes del Tura d'Olot, del Cafè del Teatre de Lleida i del festival Sónar.

Els premis especials han recaigut en l'exconseller de Cultura Lluís Puig, que ha rebut el Premi al Soci d'Honor com a denúncia a la situació a l'exili i reconeixement a la seva tasca com a exsoci d'ARC; i en el soci més veterà de l'associació, Jesús Herrera Carriqui.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.