L'última de 'Star Wars' aterra amb el Falcó Mil·lenari als cinemes de Sant Cugat

El crític de cinema Àngel Comas ha fet un balanç de la saga i ha explicat la rellevància del film en la història del cinema


  • Comparteix:

L'última pel·lícula de la saga d'Star Wars, 'El Ascenso de Skywalker' ja es pot veure als cinemes de Sant Cugat

L'última pel·lícula de la saga d'Star Wars, 'El Ascenso de Skywalker' ja es pot veure als cinemes de Sant Cugat

El gran moment pels amants de la saga de 'Star Wars' ja ha arribat. L'estrena de l'última pel·lícula, 'El ascenso de Skywalker', s'ha estrenat aquest divendres als cinemes de Sant Cugat, en principi, per a posar punt i final a aquest univers. El crític de cinema Àngel Comas ha explicat al magazín la rellevància de 'l'Episodi IV: Una nueva esperanza', quan el 1977 van entrar en gran pantalla uns efectes especials únics i totalment novedosos.

ESCOLTA-HO

Un any després dels esdeveniments d''Els últims Jedi', les restes de la Resistència s'enfrontaran una vegada més a la Primera Ordre, involucrant conflictes del passat i del present. Mentrestant, l'antic conflicte entre els Jedi i els Sith arribarà al seu clímax, la qual cosa portarà la saga dels Skywalker a un final definitiu. És el final de la trilogia iniciada amb 'El despertar de la Força'.



Una segona estrena d'aquest divendres, amb un canvi de registre radical, és 'Dios mío pero que te hemos hecho...ahora'. Una comèdia francesa, segons Comas, plena de tòpics i de molt poc nivell en comparació amb la tònica del cinema francès, però 'entretinguda'.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.