Quina relació hi ha entre l'haiku i la cuina?

El nou llibre 'Haikulinario' de Marta López passa pel magazín 'Sant Cugat a fons'

Marta López, autora de Haikulinario ha passat pel Sant Cugat a fons/ Foto: Cugat Mèdia

Podcast

Publicat el 26/gen/20 per Redacció

La poesia i la cuina s'uneixen a 'Haikulinario', el nou llibre de l'escriptora Marta López Cuartero que ha vingut de la mà de la col·laboradora habitual de literatura al magazín, Carme Serret. El treball neix de la unió de la poesia tradicional japonesa, l'haiku, amb el món de la cuina. Es tracta d'un llibre per llegir a poc a poc, on cal assaborir cada poema sense pressa.

Escolta-ho

La Marta López va néixer a Barcelona i va estudiar biologia a la Universitat de Barcelona, però la seva passió per la cuina l'ha portat a realitzar diversos cursos a l'Escola d'Hostaleria Hofmann. És autora de nombrosos relats publicats en diferents antologies de relat breu, eròtic, romàntic, històric i micro relat, gènere amb el qual va iniciar la seva marxa literària.