Presència santcugatenca a l''Engresca't'

Un dels finalistes del concurs per tocar a la Telecogresca, Hystory, té un membre santcugatenc


  • Comparteix:

Els membres del grup Hystory / Foto: Guillem Babitsch

Els membres del grup Hystory / Foto: Guillem Babitsch

Hystory és un dels quatre grups que actuen aquesta nit, a partir de les nou del vespre a l''Engresca't', el concurs que decidirà un dels grups que actua a la Telecogresca, la gran festa universitària catalana, que es farà el 28 de març a Barcelona. El concert, on competiran amb Debone, Bound to i Hereus del Beat, començarà a les nou de la nit a l'Espai Jove Fontana. Un dels seus membres és santcugatenc i el 'Sant Cugat a fons' els ha entrevista aquest divendres.

ESCOLTA-HO

La formació, que aposta pel metal més clàssic, té cinc membres: Sergi Mora, Arnau Garcia, Arnau Hernández, Daniel Castillón i el santcugatenc Simón Ordóñez. L'objectiu és fer-se un lloc en una escena catalana on el gènere ha guanyat força en els últims anys, amb grups com Icestorm o Vidres a la Sang, i també demostrar que es pot fer metal per al gran públic, no només per a aficionats. De moment, van pel bon camí, ja que han estat un dels dos grups escollits per votació popular per participar a l'Engresca't.

Una aposta que ja estan fent altres grups, ja que, com ha explicat Ordóñez, la producció actual del metal està avançant cap a un resultat menys radical, més 'càlid'. 'Avui en dia ja no et trobes 10 cançons que siguin totes iguals', ha afegit.

L'Engresca't és una oportunitat precisament per arribar a nous públics i començar a sonar en altres espais. Després del concert d'aquest divendres, la propera cita dels Hystory és a Viladecans el 14 de març, al Centre Cívic de Can Xic, on podran oferir tot el seu repertori al complet.




Simón Ordóñez

Avui en dia el metal es produeix i se sent en directe de manera més còmoda, més càlida, perquè tothom el pugui sentir. Ara no trobaràs 10 cançons que siguin sempre el mateix, a cada àlbum hi ha diferents moments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.